gallery/logo para web
gallery/contacta amb nosaltres (1)

 

 

TALLER

Disposem d’una gran varietat de referències, presencialment a la botiga o si no ho tenim a botiga t’ho portem en un parell de dies. No ens importa el que necessitis, busquem on calgui perquè continuïs utilitzant el producte amb el que et sents còmode. Disposem d'una gran varietat de proveïdors que compten amb un seguit de marques dels quals podem aconseguir tot tipus de productes. Entre les nostres marques hi pots trobar: SHIMANO, XLC, Conor, Zéfal, Garmin, Polar, Multipower, PRO,  MET, Evoc, Alpinestar, Michelin, entre d'altres. 

BOTIGA

 

Per a tots aquells que no disposin d'una bicicleta, tenim una petita flota de bicicletes de lloguer. Pots escollir una de les rutes establertes i descobrir quines activitats hi ha incloses. També podem informar-te i recomanar-te, en el nostre establiment, la ruta adequada al teu nivell.

LLOGUER DE BICICLETES

 

A BrikBike cuidem de la teva bicicleta i ens encarreguem de que rodis amb tranquil·litat. Reparem tot tipus de bicicletes, no ens importa l’antiguitat ni si és l’últim model que ha sortit al mercat, perquè disposem de totes les eines i coneixements necessaris per a poder reparar qualsevol bicicleta. També ens donem a conèixer per la restauració de bicicletes clàssiques i vintage. També ens pots portar el components que has comprat o t'han regalat per instarl·lar-ho a la teva bicicleta. 

Els nostres serveis

gallery/8950-200
gallery/edificio-de-la-tienda-frontal-tienda_318-49796
gallery/cyclist-32764_960_720